• Aankleedkussen XXL Metallic gun

Aankleedkussen XXL Metallic gun

Groter, stoerder en zachter dan een normaal aankleedkussen.Het KidZ ImpulZ aankleedkussen XXL is 90 cm lang! Duurzaam: gaat mee tot je kindje zindelijk is.
Levertijd:
2-4 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€65,00
Incl. btw

Daar is ie dan; een groter, stoerder en zachter aankleedkussen in mat zilver: metallic gun
Nooit meer met het hoofdje op de commode want dit aankleedkussen is XXL!

Het aankleedkussen van KidZ ImpulZ is revolutionair. Onze XXL afmetingen zijn 50/55 cm breed bij 90 cm lang (een normaal kussen is slechts 70 cm). Hierdoor kun je je kindje verschonen totdat het zindelijk is.

Het aankleedkussen in metallic is mat van kleur (in tegenstelling tot de gouden en zilveren variant) en gemaakt van een zeer sterk soort kunstleer (Dakota) en is gevuld met polystyreen korrels. Hierdoor is het kussen flexibel en past het zich aan naar de lighouding van jouw kindje. Hierdoor ligt het kindje bijzonder comfortabel en zal het veel rustiger blijven met aankleden en verschonen. Het materiaal is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.

Achtergrond en ontwikkeling aankleedkussen XXL

Het aankleedkussen XXL van KidZ ImpulZ. Waar komt het vandaan? Hoe maak je het schoon? En wat is er nu eigenlijk zo fijn aan ons aankleedkussen XXL? Het aankleedkussen is ontwikkeld vanuit eigen ervaring. Mijn dochtertje was 8 maanden oud, nog lang niet zindelijk, maar het aankleedkussen was al veel te klein€¦. Waarom was er nu niet een groter aankleedkussen op de markt? En dan graag  ook een wat leuker en stoerder kussen in een kleur die wel bij mijn kinderkamer zou passen?

En zo begon de ontwikkeling..........:

  • We kozen naast nylon ook voor een soort kunstleer, makkelijk afneembaar, duurzaam en oersterk, en (niet onbelangrijk) verkrijgbaar in metaalachtige kleuren.
  • We kozen voor de vulling polystyreen korrels, omdat die zich goed naar het lichaam vormt en kinderen er zo graag op liggen.
  • We maakten het kussen navulbaar zodat je het ook nog voor een 2e of 3e kindje kunt gebruiken of in je huiskamer kunt leggen als loungekussen
  • En we maakten het kussen maar liefst 20 cm langer dan een normaal aankleedkussen waardoor je je kindje kunt verschonen tot het zindelijk is
  • De ovale middennaad zorgt ervoor dat het kindje in een natuurlijke holling ligt, het voorkomt rollen van het kindje en het zorgt ervoor dat de vulling op haar plaats blijft
  • We ontwikkelden een band voor om het aankleedkussen XXl om het €œrisicogebied€ te beschermen. De band (het ljikt op een grote haarband en zo schuif je hem ook om het kussen) is gemaakt van elastische badstof, zijn van dubbele stof gemaakt, is er in diverse kleuren en kan gemakkelijk in de wasmachine. Het leuke van de band is dat het stoere karakter van het aankeledkussen intact blijft en dat je hele leuke kleurcombinaties kunt maken van kussen en band. Kies je voor een neutrale kleur aankleedkussen dan kun je met een band het kussen aanpassen naar een jongetjes- of een meisjeskleur
  • Op verzoek van de klanten ontwikkelden wij ook hoezen die om het aankleedkussen XXl gaan. Ook gemaakt van badstof en in vele kleuren.
  • De kleuren op de website kunnen altijd enigszins afwijken van de daadwerkelijke kleuren. Dit heeft o.a. te maken met de (kleur) instelling van jouw scherm. Als je twijfelt over 2 kleuren mail ons dan even en vraag om een/enkele  staaltje(s).

 

Duurzaam

Doordat het aankleedkussen gemaakt is van een sterk soor kunstleer is het extreem duurzaam en gaat het eindeloos lang mee. Je hoeft dus niet (zoals bij de normale aankleedkussens van grote winkels) bij elk kindje weer een nieuw aankleedkussen te kopen.

Maten

Het kussen meet ongeveer 90 cm lang bij 50/55 cm breed. Daar het kussen flexibel is, is de maat ook flexibel. Is je commode een stuk kleiner? Geen probleem, we maken de kussens ook standaard op 70*50/55 cm of in elke gewenste maat!

Heb je bijvoorbeeld een gehandicapt kindje, wat langer verschoond moet worden dan maken wij de kussens ook op bijvoorbeeld 110 of 120 cm voor je!

Hele kleine baby? Of middennaad te diep?

Wij vullen de aankleedkussens altijd zo vol mogelijk, maar een enkeling vindt dat misschien niet prettig. Wij adviseren onze klanten vaker om een deel van de vulling (polystyreen korrels) eruit te laten lopen (vang ze op in een zak, dan kun jij het aankleedkussen altijd weer navullen). Hierdoor wordt het kussen minder dik en wordt de middennaad minder diep, waardoor het verschonen vaak weer gemakkelijker gaat. Wij adviseren je dit buiten te doen, bij voorkeur bij windstil weer, om het dwarrelen van de statische korrels te voorkomen.

Je kunt voor de eerste periode ook een handdoekje of hydrofiele luier in de naad leggen, waardoor het kindje iets meer 'omhoog' komt en het verschonen makkelijker gaat.

Special Edition aankleedkussens XXL

Aankleedkussens XXL gemaakt van zilver, goud, mat zilver, delfts blauw of delfts rood kun je het beste gewoon reinigen met een vochtig doekje, eventueel met wat niet agressief schoonmaakmiddel (groene zeep). Deze hoezen mogen absoluut niet in de wasmachine, of afgenomen worden met een schuursponsje of alcohol.

Navulling

De polystyreen bolletjes zijn gevuld met lucht en "pletten" na regelmatig gebruik, afhankelijk van intensiteit en gewicht van het kindje. Je kunt bij ons daarom ook navullingen bestellen via de website (vrijwel tegen kostprijs).

Let op: de rits van het aankleedkussen XXL/zitzak zit er omgekeerd in. Dit is correct en dient om te voorkomen dat grijpgrage kinderhandjes aan de rits gaan zitten en proberen deze open te krijgen. Het beste kun je met je nagel proberen achter de rits te komen en deze zo voorzichtig openen. Een andere methode is om, door de stof heen, het lipje van de rits te pakken en op deze manier de rits een stukje te openen, waarna je er gemakkelijk van binnenuit bij kunt. Op die wijze kun je het aankleedkussen of de zitzak dan gemakkelijk bijvullen. Wij adviseren om dan de opening van de zak in de opening van het aankleedkussen te doen en de korrels er zo in te schudden. Doe dit bij voorkeur wel buiten en bij windstil weer, want de korrels dwarrelen gemakkelijk in het rond.

Specificaties:
Materiaal: PUAL Dakota stof gevuld met polystyreen korrels
Afmetingen: 90*50/55 cm (het kussen is flexibel, de maten dus ook)
Afwerking: rits aan onderzijde voor navullen
Onderhoud: volchtige doek
Prachtig ! Erg blij mee, vulling is perfect.en uitvoering ook.!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Bing