• Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"
  • Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"
  • Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"
  • Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"
  • Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"

Aankleedkussen XXL "La Place/Pipi"

Dit aankleedkussen XXL ligt in de PIPI ruimte van La Place restaurants
Levertijd:
3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:
€49,95
Incl. btw

Dit aankleedkussen XXL ligt bij de PIPI verschoningsruimtes van La Place, omdat wij de partner van La Place zijn en alle aankleedkussens voor het PIPI toilet concept leveren. Leuk detail hierbij is dat La Place ook de heren toiletten heeft voorzien van een verschoningsruimte voor baby's en dat kunnen wij zeer waarderen.

Heeft u ze geprobeerd en beviel het kussen goed? Deze aankleedkussens zijn ook gewoon te bestellen voor thuis gebruik!

De maten van deze kussens zijn gelijk aan de XXL namelijk 90*50/55 cm. Het kussen is gemaakt van een type "heavy duty kunstleder" Amalfi en is gevuld met polystyreen korrels waardoor het kindje zeer comfortabel ligt en veel rustiger zal zijn en minder zal draaien bij het verschonen (hét kenmerk van onze aankleedkussens XXL).

De stof is zeer sterk en gemakkelijk afneembaar en daardoor heel geschikt voor professioneel gebruikt zoals bij La Place, maar is ook voor thuis ideaal.

Een badstof hoes (zoals bij een normaal aankleedkussen) is zeker niet nodig maar is wel apart bij te bestellen, indien gewenst: https://www.kidzimpulz.nl/aankleedkussens/hoes-en-band-voor-aankleedkussen/

De levertijd is 3-8 werkdagen.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.