• Aankleedkussen "La Place/Pipi" - maat 118*55 cm = extra groot
  • Aankleedkussen "La Place/Pipi" - maat 118*55 cm = extra groot
  • Aankleedkussen "La Place/Pipi" - maat 118*55 cm = extra groot
  • Aankleedkussen "La Place/Pipi" - maat 118*55 cm = extra groot
  • Aankleedkussen "La Place/Pipi" - maat 118*55 cm = extra groot

Aankleedkussen "La Place/Pipi" - maat 118*55 cm = extra groot

Dit PIPI aankleedkussen XXL is speciaal gemaakt voor La Place en vind je de verschoningsruimtes van de La Place restaurants in Nederland. Gemaakt van een speciale "heavy duty" stof en gevuld met polystyreen korrels. Navulbaar dus duurzaam!
Levertijd:
3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:

€82,95 €69,95

Incl. btw

Let op: dit aankleedkussen is XXXL 118*55 cm breed - ideaal voor het verschonen van een wat groter kindje.

PIPI Aankleedkussen XXL bij de La Place restaurants

Dit hele speciale aankleedkussen XXL van KidZ ImpulZ vind je bij de PIPI verschoningsruimtes van de La Place restuarants. Waarom dit aankleedkussen zul je misschien denken? Eigenlijk heel simpel, degene die bij La Place de inrichting van de PIPI ruimtes doet, had zelf een aankleedkussen XXL voor haar eigen kinderen en was daar zeer enthousiast over. 
Wij hebben het PIPI aankleedkussen XXL gemaakt van een speciale stof (de Amalfi stof) die goed bestand is tegen héél veel verschonen en gemakkelijk schoon te maken is.

PIPI aankleedkussen

Top: La Place legt ook een PIPI aankleedkussen in de herentoiletten!

En zo werd KidZ ImpulZ één van de officiële partners van La Place zijn en alle aankleedkussens voor het PIPI toilet door ons geleverd.En wat wij echt super vinden van La Place is dat zij ook de heren toiletten hebben voorzien van een verschoningsplek (en dus een aankleedkussen XXL) voor baby's. Dat zie je niet vaak en kunnen wij zeer waarderen! Een 10 voor la Place!

partners PIPI La Place

Alle speciale kenmerken van het PIPI aankleedkussen lees je hier

  • Het kussen is gemaakt van een type "heavy duty kunstleder" Amalfi.
  • De Amalfi is een een dikke, supersterke en hoogwaardige stof die ook gebruikt wordt op de professionele markt. Doordat de stof een stuk hoger geprijsd is, is het aankleedkussen dus duurder
  • Deze stof is extreem goed bestand tegen vlekken en daardoor gemakkelijk afneembaar. Deze stof is bestand tegen bijvoorbeeld tegen zout water, en chloor water (zwembad), desinfecterende producten, alcohol, urine en bloed
  • Deze stof is daardoor heel geschikt voor professioneel gebruikt zoals bij La Place, maar is ook voor thuis ideaal
  • Het kussen is uiteraard ook tweezijdig bruikbaar
  • Dit aankleedkussen is net als al onze andere aankleedkussens gevuld met polystyreen korrels waardoor het kindje zeer comfortabel ligt en veel rustiger zal zijn en minder zal draaien bij het verschonen (hét kenmerk van onze aankleedkussens)

Speciale banden voor dit grote aankleedkussen

Er zijn ook speciale banden van badstof die passen om dit formaat aankleedkussen. Een badstof band (zoals bij een normaal aankleedkussen) is niet nodig maar is wel apart bij te bestellen indien gewenst: https://www.kidzimpulz.nl/aankleedkussens/hoes-en-band-voor-aankleedkussen/

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.