• DEMO Aankleedkussen XXL Goud  - €20 korting met vlekje
  • DEMO Aankleedkussen XXL Goud  - €20 korting met vlekje
  • DEMO Aankleedkussen XXL Goud  - €20 korting met vlekje

DEMO Aankleedkussen XXL Goud - €20 korting met vlekje

Groter, stoerder en zachter dan een normaal aankleedkussen.Het KidZ ImpulZ aankleedkussen XXL is 90 cm lang! Duurzaam: gaat mee tot je kindje zindelijk is.
Levertijd:
3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Reviews:

€54,95 €34,95

Incl. btw

Een groter, stoerder en zachter aankleedkussen in glanzend goud - met kleine beschadiging in de stof - van €54.95 voor slechts €34.95 dus met €20 korting! Slechtst 1 beschikbaar dus op = op.

Het vlekje zit slechts aan 1 kant.

Nooit meer met het hoofdje op de commode want dit aankleedkussen is XXL!

Het aankleedkussen van KidZ ImpulZ is revolutionair. Onze XXL afmetingen zijn 50/55 cm breed bij 90 cm lang (een normaal kussen is slechts 70 cm). Hierdoor kun je je kindje verschonen totdat het zindelijk is.

Special Edition aankleedkussens XXL

Het kussen is gemaakt van kunstleer (gevuld met polystyreen korrels) hierdoor ligt het kindje bijzonder comfortabel en zal het veel rustiger blijven met aankleden en verschonen.

Aankleedkussens XXL in goud kun je het beste gewoon reinigen met een vochtig doekje, eventueel met wat niet agressief schoonmaakmiddel (groene zeep). Deze hoezen mogen absoluut niet in de wasmachine, of afgenomen worden met een schuursponsje of alcohol.

Navulling

De kussens zijn gevuld met polystyreen bolletjes. Je kunt bij ons daarom ook navullingen bestellen via de website (vrijwel tegen kostprijs). Hierdoor is het kussen super duurzaam.

Waarom demo?

Er bleek een vlekje in de stof te zitten die je niet kunt verwijderen. het kussen is verder helemaal nieuw en je kunt de vlek aan de onderzijde leggen. Hierdoor bieden wij dit aankleedkussen met een flinke korting aan. Op de foto's zie je het vlekje.

Let op: omdat dit een SALE artikel is met een sterk aangepaste prijs is retourzending niet mogelijk.

Specificaties:
Materiaal: PUAL Rich stof gevuld met polystyreen korrels
Afmetingen: 90*50/55 cm (het kussen is flexibel, de maten dus ook)
Afwerking: rits aan onderzijde voor navullen
Onderhoud: vochtige doek

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.