Aanbieding : Aankleedkussen XXL paars €10 korting

Groter, stoerder en zachter dan een normaal aankleedkussen.Het KidZ ImpulZ aankleedkussen XXL is 90 cm lang! Duurzaam: gaat mee tot je kindje zindelijk is.
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Levertijd:
3 tot 8 werkdagen
product-banner
Voorbeeld

€39,95 €29,95

Incl. btw
* Verplichte velden

Aanbieding aankleedkussen paars XXL: groter, stoerder, zachter in wit

Let op: dit aankleedkussen is ongebruikt maar is retour gekomen.  Dit artikel heeft een aanbiedingsprijs en mag NIET retour.


Daar is ie dan: een groter, stoerder en zachter aankleedkussen XXL in de leukste hippe kleuren. Nooit meer met het hoofdje op de commode want dit aankleedkussen is XXL!

Aankleedkussen XXL: verschonen tot 3/4 jaar!

Het aankleedkussen van KidZ ImpulZ is revolutionair. Onze XXL aankleedkussens zijn 90 cm lang , dat is 20 cm langer dan een standaard aankleedkussen (dat slechts 70 cm lang is). Het aankleedkusesen XXL is ook heerlijk breed (50/55 cm. Hierdoor ligt jouw kindje heel erg comfortabel en zal het véél rustiger blijven met aankleden en verschonen. Op het aankleedkusen XXL kun je je kindje verschonen totdat het zindelijk is. De ovale middennaad zorgt ervoor dat het kindje in een natuurlijke holling ligt, het voorkomt rollen van het kindje én het zorgt ervoor dat de vulling op haar plaats blijft.

 

Handig: op maat gemaakte badstof hoezen én banden voor het aankleedkussen XXL

Voor het aankleedkussens XXL onwikkelden wij speciale hoezen en banden van badstof die het aankleedkussen in het risicogebied beschermen én wasbaar zijn. De badstof hoezen gaan als een "hoeslaken" om het kussen heen. De badstof banden gaan als een "haarband" alleen in het midden om het aankleedkussen XXL heen en zijn van een dubbele laag badstof gemaakt. Met een band houd je het "stoere" karakter van het aankleedkussen XXL intact, bescherm je het aankleedkussen tegen vlekken én kun je de leukste kleurcombinaties maken met het aankleedkussen zelf.

Wil je nog meer informatie en achtergronden over het aankleedkussen XXL? Klik dan hier!

Specificaties van het Aankleedkussen XXL:

Materiaal: nylon gevuld met polystyreen korrels
Afmetingen: 90*50/55 cm (het kussen is flexibel, de maten dus ook enigszins)
Afwerking: dubbele rits aan onderzijde - geschikt voor navullen
Onderhoud: vochtige doek