Kleuren & Teksten

Weg met zoete printjes en lieve plaatjes: de KidZ ImpulZ collectie is gewoon stoer, cool en heel handig!

Leuke cadeau-tip: borduur een originele tekst op je produkt!

Nylon

De KidZ ImpulZ speel- en boxkleden, aankleedkussens, seat ‘n sleep en zitzakken/leefkussens worden vervaardigd van nylon en zijn in 19 kleuren verkrijgbaar. De kleuren zijn groter zichtbaar op de foto's van onze produkten en op het bestelformulier.

Schoonmaaktip:
Nylon producten zijn goed te reinigen met een vochtige doek met een beetje schoonmaakmiddel (maak het product niet door en door nat dat geeft kringen). De boxkleden en speelkleden zouden, op eigen risico, ook in de wasmachine kunnen maar wij adviseren deze altijd in een hoes (kussensloop) te doen.

beschikbaar in de volgende kleuren:


Katoen

 

De stoeltjes en bankjes worden vervaardigd van katoen en zijn in 12 kleuren verkrijgbaar. De kleuren zijn groter en levensecht zichtbaar op de foto's van onze produkten op de website produktpagina's en op het bestelformulier. Als je een afwijkende kleur kussen wilt in het stoeltje of bankje, kun je dit ook aangeven in het opmerkingenveld.

Schoonmaaktip:
Alle katoenen hoezen kunnen gewoon in de wasmachine op 30-40 graden gewassen worden. Met het oog op mogelijke krimp adviseren wij om de hoezen niet in de wasdroger te drogen.

Katoen / de kleuren: 

 

Borduring

Je kunt er dus voor kiezen onze produkten van een naam of kreet te voorzien. Een super cadeau! De kosten vallen reuze mee:
€ 5,95 per regel (een regel tekst is max.20 tekens). Mocht je de tekst onder elkaar willen hebben, dan zijn dit 2 regels (ondanks dat de tekst willicht minder is dan 20 tekens per regel) omdat onze machine 2 maal moet worden ingesteld.

De afmeting van de borduring is maximaal 28 cm lang en maximaal 4 cm hoog. De grootte van de letters is dus afhankelijk van de hoeveelheid letters c.q. woorden. Je kunt 1 regel tekst aanleveren voor de borduring, van 20 tekens, in het bestelformulier. Iedere extra regel tekst kost € 5,95. Dit verzoek kun je noteren in het opmerkingenveld.

 

De lettertypes:
 

 

Borduring / de kleuren:

 

De kleuren kunnen enigszins afwijken van de daadwerkelijke kleuren. Dit heeft o.a. te maken met de (kleur) instelling van jouw scherm. Als je twijfelt, bel of mail ons dan even voor een staaltje.