Betalen & Verzenden

Weg met zoete printjes en lieve plaatjes: de KidZ ImpulZ collectie is gewoon stoer, cool en heel handig!

Betalen & Verzenden (-kosten)

"Makkelijk en veilig"
Betalen van je aankopen kan op verschillende manieren: met Ideal, via rembours of via een overboeking via bank- of girorekening d.m.v. een factuur naar je mailadres. Ons IBAN/rekeningnummer is  NL25 INGB 0003079417, en/of BIC INGBNL2A ten name van KidZ ImpulZ te Hilversum onder vermelding van het ordernummer.

Ook kun je achteraf, bij aflevering betalen via betaling aan de pakketdienst bij het afleveren van het pakket (rembours). De extra kosten hiervoor zijn €13,= (dus bij 1 of 2 artikelen is dat totaal €19.75 per bestelling).Bij KidZ ImpulZ betaal je veilig via het betalingssysteem van IDeal. De banken waarborgen dat je transactie beveiligd wordt uitgevoerd. Zodra deze betaling binnen is zal de bestelling direct door KidZ ImpulZ verwerkt worden.   

Lever-/productietijd

Je ontvangt de bestelling binnen 5-10 werkdagen na betaling. In de zomermaanden en tijdens de kerstdagen kunnen bestellingen wat langer in beslag nemen.  Artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, zullen in de regel binnen 5 werkdagen worden geleverd.  

Bijdrage in de verzendkosten met bestemming Nederland (met uitzondering van de eilanden) 

1 artikel € 6,75
2 artikelen € 6,75
3 artikelen € 9,95
Bestelling boven € 160,00 geen verzendkosten. Dit geldt niet bij actieproducten en/of aanbiedingen.

Rembourszendingen zijn ook mogelijk en kosten €19,75 (€13,= opslag).

Bijdrage in de verzendkosten met bestemming Nederland, de eilanden

De bijdrage in de verzendkosten met bestemming de eilanden (postcode 17, 88 en 91) zal met €10,50 worden verhoogd. 

Bijdrage in verzendkosten naar diverse bestemmingen bij 1 tot 2 artikelen:

Voor leveringen naar Belgie bedragen de verzendkosten €8.75.

Voor leveringen naar Duitsland en Luxemburg bedragen de verzendkosten €13,25.

Voor leveringen naar Frankrijk en Groot Britannië bedragen de verzendkosten € 25,25.

Voor leveringen naar Spanje en Italië bedragen de verzendkosten €42.50.

Voor leveringen naar Oostenrijk bedragen de verzendkosten €21,=.

Bijdrage in de verzendkosten en levertijd Europa en Overige landen

Indien het afleveradres buiten een van deze landen is kun je de verzendkosten bij ons opvragen via info@kidzimpulz.nl.

Verwachtte verzendtijd binnen Europa is 3-5 werkdagen (overige landen op aanvraag) exclusief de productielevertijd (van maximaal 10 dagen). 
Uiteraard is het bovenstaande een indicatie van onze vervoerder en kunnen wij u op basis van deze gegevens geen garantie verlenen t.a.v. de bezorgingtermijn. 

Verzenden van de producten/Verzendtijd

Op de dag dat jouw bestelling gereed is, zullen wij je dit per email laten weten. Wij bieden jouw bestelling die dag aan bij de vervoerder. Over het algemeen wordt het pakket dan binnen 2 dagen (Nederland) bij je afgeleverd. 

Het verzenden van de producten geschiedt (in de meeste gevallen) dmv een pakketdienst; DPD en soms via Postnl, dit is afhankelijk van het product. De chauffeurs van de DPD bieden de zending maximaal 2 keer aan. Als zij het pakketje bij een van de buren afgeven, krijg je hiervan een briefje/berichtje in de bus. In de bevestiging van levering staat het pakketnummer vermeld. Via de website van de DPD kun je jouw pakket volgen, en eventueel kun je de DPD bellen om een afspraak voor levering te maken of via de speciale website www.nieuwelevering.nl kun je een afleverafspraak maken of een ander afleveradres doorgeven. Je hebt hiervoor het pakketnummer nodig.

Mocht de DPD het pakket 2 x niet kunnen afleveren, dan gaat het pakket terug naar KidZ ImpulZ en moet het opnieuw worden verstuurd. Hier gaat enkele tijd over heen. Er zullen dan dus opnieuw verzendkosten aan ons worden berekend (die wij dan helaas ook zullen moeten doorbelasten).

NB als het pakket 2 dagen nadat je onze mail van verzending hebt ontvangen nog niet is afgeleverd, adviseren wij je om even contact met ons op te nemen, wij kunnen dan het pakket voor je volgen via track en trace.
 

Mocht je de dag(en) van aflevering niet thuis zijn, dan adviseren wij je om contact op te nemen met de DPD met vermelding van het pakketnummer en een afspraak te maken over het pakket(bijvoorbeeld afleveren bij buren, of op een bepaalde dag).

TIP: 
Niet veel thuis? Laat je bestelling op je werk, bij vrienden of bij familie afleveren die wel thuis zijn. KidZ ImpulZ stuurt je een dag vóór de verzending altijd een mail zodat je weet wanneer de bestelling wordt aangeboden.