Bestelprocedure

Weg met zoete printjes en lieve plaatjes: de KidZ ImpulZ collectie is gewoon stoer, cool en heel handig!

Al de producten van KidZ ImpulZ hebben een eigen pagina met daarin de specificaties, foto’s en informatie over de producten.

Indien je het product wilt bestellen, klik je op het winkelwagentje rechtsonder. Het bestelformulier wordt geopend. Een volgend product kun je toevoegen door in het bestelformulier op “verder rondkijken” te klikken. Je komt weer terug op de laatste productpagina. Een verkeerde keuze kun je annuleren door op ‘wis’ achter het product te klikken in het bestelformulier. 

Nadat je het product heb gekozen, klik je de kleur van je keuze aan. Optioneel kun je kiezen voor borduring en/of inpakken van je bestelling.  Indien je in het bezit bent van een actiecode (bijvoorbeeld verkregen op een beurs) vul deze dan in, in het daarvoor bedoelde vakje en klik op verstuur. Als je gereed bent kun je kiezen voor ‘bestelling afronden’. Vul je naw-gegevens in en let goed op dat het emailadres correct is gespeld daar alle correspondentie via dit emailadres plaatsvindt. In het volgende scherm kun je aangeven of je je bestelling op je eigen adres of bijvoorbeeld op het adres van je werk wilt laten afleveren. Tevens kun je hier de tekst opgegeven welke je op het cadeaukaartje zou willen hebben. In het volgende scherm kun je de betaalmethode kiezen (Ideal of via vooruitbetaling). Tevens kun je hier aangeven hoe je ons hebt gevonden en kun je eventuele opmerkingen over jouw bestelling aangeven. Tot slot ga je accoord met de algemene voorwaarden door dit vakje aan te klikken. 

Na een geplaatste bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail waarin je ordernummer vermeld staat. Met ontvangst van deze bevestiging komt de overeenkomst pas tot stand. Deze bevestiging is tevens de faktuur. Je dient de bevestiging goed te controleren op juistheid van bestelling (items, teksten en kleuren) en aflevergegevens. Indien er iets niet klopt of je wilt nog een wijziging doorgeven, verzoeken wij je op de bevestigingsmail te replyen en jouw verzoek kenbaar te maken. Wijzigingen worden altijd herbevestigd.  Indien je binnen enkele minuten geen bevestigingsmail ontvangt, verzoeken wij je ons dit per email te laten weten (info@kidzimpulz.nl) daar dit zou kunnen wijzen op een incorrect emailadres.  Indien op deze bevestiging staat aangegeven dat de status van de betaling ‘open’ is, betekent dit dat wij nog geen betaling hebben ontvangen. Het totaalbedrag kan overgemaakt worden op bank rekeningnummer 3079417 t.n.v. KidZ ImpulZ te Loosdrecht.  Alle bestellingen worden normaliter na ontvangst van betaling direct ter productie aangeboden en tussen de 10-15 (werk) dagen bij vervoerder ter bezorging aangeboden. Artikelen die uit voorraad leverbaar zijn zullen in de regel binnen 1 week worden geleverd. Zodra de bestelling gereed is, laten we per email de exacte verzend- en leverdatum weten; deze vindt meestal de volgende dag plaats. Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk ter bezorging aangeboden. KidZ ImpulZ zal de klant hiervan op de hoogte houden. 

Wij doen er alles aan om onze website kidzimpulz.nl zo up-to-date mogelijk te houden, echter het kan voorkomen dat een artikel niet (meer) leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met de klant  op.  

NB: De kleuren kunnen enigszins afwijken van de daadwerkelijke kleuren. Dit heeft o.a. te maken met de (kleur) instelling van jouw scherm. Als je twijfelt, bel of mail ons dan even voor een staaltje.